fbpx

Badrumsbesiktning vid renovering, fr 2.900 kr

Badrumsbesiktning vid renovering


Söker du en kunnig och erfaren besiktningsman för badrumsbesiktning vid renovering? Då ska du anlita ett SBR-anslutet besiktningsföretag med certifierade besiktningsmän som rekommenderas av branschorganisationerna Byggkeramikrådet (BKR) och Säker Vatten.

Vi hjälper dig med besiktningen

Ring till oss 08 400 200 70 eller skicka dina uppgifter via kontaktformuläret för snabbt besked om pris, leveranstid och hur vi bäst kan hjälpa dig.

Badrumsbesiktning vid renovering, fr 2.900 kr

Från oss får du alltid fasta priser, snabb leverans samt branschledande kunskap och erfarenhet!

Vanliga besiktningar vid badrumsrenovering:

✓ VVS-besiktning fr 2.900 kr

Tätskiktsbesiktning fr 2.900 kr

✓ Slutbesiktning fr 4.500 kr

✓ Trestegsbesiktning (samtliga ovan) fr 8.900 kr

Osäker vilken besiktning du behöver? Vi hjälper dig att välja rätt och garanterar en oberoende och pålitlig partner som säkerställer kvalitén i ditt projekt!

Få en kostnadsfri offert

Badrumsbesiktning vid renovering Stockholm

Varför ska du göra en badrumsbesiktning?

Förhoppningsvis har du hittat en duktig hantverkare som gör ett bra jobb. Omfattningen av de styrande regelverken i kombination med små felmarginaler för badrum gör det dock svårt att komma i mål med badrumsrenoveringen utan fel. Även när hantverkaren är behörig, seriös och duktig.

Faktum är att tre av fyra badrum blir underkända vid slutbesiktning på grund av väsentliga fel. Är du inte själv specialist på badrum är det svårt att upptäcka felen, om de inte är graverande. Men även små fel kan få stora konsekvenser i badrum. Förutom risken för fuktskador kan fel i badrum påverka värdet av din bostad vid en försäljning. Fel i badrum kan faktiskt reklameras upp till två år efter att du sålt din bostadsrätt, tio år för hus.

Badrumsbesiktning vid renovering är en i sammanhanget liten kostnad som värdesäkrar din investering.

Hur går en badrumsbesiktning till?

Efter att vi pratat ihop oss om vilken besiktning du behöver så bokar vi en tid. Väl på plats synar vi noggrant arbetet i sömmarna och noterar vilka fel som behöver åtgärdas. En slutbesiktning av badrum innehåller över 200 kontrollpunkter som tar drygt en timme att gå igenom. Vi lämnar kort och gott inget åt slumpen.

När besiktningen är klar får du och entreprenören en muntlig genomgång av resultatet. Vi förklarar varje fel och besvarar dina och entreprenörens frågor. Resultatet från besiktningen redovisar vi sedan i ett tydligt och informativt besiktningsutlåtande tillsammans med fotodokumentation.

I utlåtandet framgår även lagstiftningens krav för avhjälpande av fel, tidsfrister, betalningssäkring, ansvarstider och annan nyttig information. Entreprenören är därefter skyldig att åtgärda de fel som uppmärksammats.

Varför ska du anlita BKS Konsulter?

Vi är certifierade besiktningsmän och byggingenjörer med badrum som specialistområde. Från oss får du inte bara en tekniskt kunnig besiktningsman, vi tar oss an ditt uppdrag med vårt fulla engagemang.

Vår kunskap inom entreprenadbesiktning är validerad av Sveriges forskningsinstitut, RISE. Dessutom är vi särskilt utbildade för besiktning av badrum genom branschorganisationerna Byggkeramikrådet och Säker Vatten.

Vi är ditt klokaste val för badrumsbesiktning

Ring oss för en kostnadsfri offert 08 400 200 70 eller skicka dina uppgifter via kontaktformuläret så hör vi av oss inom kort.

Få en kostnadsfri offert

Lästips relaterade till badrum

Vi har skrivit ett par korta inlägg som relaterar till badrum och vikten av en noggrann besiktning:

Låt oss hjälpa dig!

Kontakta oss

Vad tycker våra kunder?

Jag skriver nästan aldrig rekommendationer, men efter att ha jobbat med Mathias på BKS Konsulter är det min plikt att göra det. Mathias kom med rekommendationer, var proaktiv och stöttande, både med protokoll, juridik, kontakter etc. Föredömligt noggrant, förklarande och coachande jämfört med tidigare besiktningsmän.

Gustaf Rössner
Bostadsrättsägare

Efter ett dåligt stambyte drabbades föreningen av flera vattenskador. Vi valde BKS Konsulter på rekommendation för både skadebesiktning och besiktning av efterföljande badrumsrenoveringar. Från och med nu besiktigar BKS Konsulter alla renoveringar av badrum och kök i föreningen. Avlastande och tryggt för styrelsen.

Mattias Bergström
Ledamot, BRF Fredriksberg

BKS Konsulter bistår oss med olika tekniska utredningar och besiktningar av badrum och VVS-installationer i våra fastigheter. Rapporterna vi får är alltid tydliga och lättlästa och hjälper oss att fatta rätt beslut om relevanta åtgärder för underhåll. BKS Konsulter är flexibla, har hög kompetens och stort engagemang i uppdragen.

Kourous Nabavleh
Projektchef, Riksbyggen

Senaste från BKS Konsulter

Aktuellt & Nyheter

Tätskikt i badrum

Funktionsprovning av tätskikt i badrum

Sveriges forskningsinstitut (RISE) har de senaste 12 åren utfört funktionsprovning av marknadens vanligast förekommande tätskikt i badrum. Resultatet från 2022 års test är något bättre än tidigare år, trots att hela 10 av 19 tätskikt inte klarade att hålla tätt.

Läs mer

Vi hjälper dig med en kostnadsfri offert!

Vill du boka uppdrag, veta mer om våra tjänster eller ställa en fråga?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.
  • Hidden

Hej! Har du frågor eller önskar en kostnadsfri offert, ring oss på 08 400 200 70 eller fyll i kontaktformuläret så återkommer vi inom kort.

Mathias Eriksson
Besiktningsman
Kontakta oss