fbpx

BKS Konsulter

För hållbar fastighetsutveckling, bättre byggande och tryggare affärer!
Jag vill bli kontaktad

Ställ en fråga eller få en kostnadsfri offert!

  • Hidden

Hej! Har du frågor eller önskar en kostnadsfri offert, ring oss på 08 400 200 70 eller fyll i kontaktformuläret så återkommer vi inom kort.

Mathias Eriksson
Besiktningsman
Kontakta oss

Vi är BKS Konsulter


BKS Konsulter är byggingenjörer och besiktningsmän certifierade av Sveriges Forskningsinstitut (RISE) och Svenska Byggingenjörers Riksförbund (SBR), medlemmar i SBRs expertgrupp för entreprenadbesiktning, särskilt utbildade av branschorganisationerna BRiF, Säker Vatten och Byggkeramikrådet.

Spana in vår presentationsfilm
Om BKS konsulter

Våra viktigaste kunder är privatpersoner och bostadsrättsföreningar

Bland våra kunder finns kommersiella fastighetsägare, förvaltare, försäkringsbolag och andra aktörer. Våra viktigaste uppdragsgivare är emellertid privatpersoner och bostadsrättsföreningar.

Specialister på badrum, kök och stambyten

Besiktning av badrum, bostadsrätter, kök och stambyten är våra främsta paradgrenar. Många års erfarenhet från besiktning, projektledning och skadeutredning har gett oss både bred och djup specialistkompetens inom dessa tekniskt utmanande områden.

Vi är utbildade av bland annat branschorganisationerna Byggkeramikrådet och Säker Vatten.

Sakkunniga vid reklamationer och tvister

BKS Konsulter är flitigt anlitade som byggnadstekniskt sakkunniga vid köp- och entreprenadrättsliga tvister såväl i domstol som vid skiljenämndsförfarande. Vi samarbetar med skickliga advokatbyråer och bistår med träffsäkra tekniska utredningar av byggfel och följdskador.

BKS Konsulter kontor

Byggingenjörer med passion för teknik & byggnation

Vi är certifierade besiktningsmän och byggingenjörer som gillar att bidra till hållbar fastighetsutveckling, bättre byggande och tryggare affärer. Våra kunder kan alltid räkna med vårt fulla engagemang och stöd.

Fuktutredningar och skadebesiktningar

Vi levererar kvalitativa skadebesiktningar och fuktutredningar i boendemiljö, exempelvis vid försäkringsreglerade skador. Genom vårt tekniska kunnande har vi möjlighet att definiera skadeorsaker med högre precision än våra branschkollegor, vilket underlättar ansvarsutkrävande och regressförfaranden.

Garantibesiktningar, småhusbesiktningar och annat

Utöver våra kärnuppdrag utför vi en rad övriga besiktningar, tekniska utredningar och sakkunniguppdrag till främst bostadsrättsföreningar och privatpersoner. För att nämna några utför vi frekvent garantibesiktningar, statusbesiktningar och särskilda besiktningar åt bostadsrättsföreningar såväl som entreprenadbesiktningar vid småhusentreprenader.

BKS Konsulter är rikstäckande vid större uppdrag

Stockholm är vår bas, men för de lite större uppdragen har vi hela Sverige som arbetsfält. Hittills har vi som längst rest till Umeå i norr och Göteborg i väst för olika uppdrag. Vi är dock nyfikna på vad som finns bortom dessa städer, så tveka inte att höra av er långt bort ifrån.

Bli en av BKS Konsulters nöjda kunder

Du är här för att söka efter en certifierad besiktningsman som kan hjälpa dig. BKS Konsulter står redo att rycka ut, hör av dig till oss så ska vi göra vårt yttersta för att leverera precis det du behöver. Lämna ditt nummer så ringer vi upp dig så snart vi blir lediga..

Lämna ditt nummer så ringer vi upp

Vad tycker våra kunder?

Jag skriver nästan aldrig rekommendationer, men efter att ha jobbat med Mathias på BKS Konsulter är det min plikt att göra det. Mathias kom med rekommendationer, var proaktiv och stöttande, både med protokoll, juridik, kontakter etc. Föredömligt noggrant, förklarande och coachande jämfört med tidigare besiktningsmän.

Gustaf Rössner
Bostadsrättsägare

Efter ett dåligt stambyte drabbades föreningen av flera vattenskador. Vi valde BKS Konsulter på rekommendation för både skadebesiktning och besiktning av efterföljande badrumsrenoveringar. Från och med nu besiktigar BKS Konsulter alla renoveringar av badrum och kök i föreningen. Avlastande och tryggt för styrelsen.

Mattias Bergström
Ledamot, BRF Fredriksberg

BKS Konsulter bistår oss med olika tekniska utredningar och besiktningar av badrum och VVS-installationer i våra fastigheter. Rapporterna vi får är alltid tydliga och lättlästa och hjälper oss att fatta rätt beslut om relevanta åtgärder för underhåll. BKS Konsulter är flexibla, har hög kompetens och stort engagemang i uppdragen.

Kourous Nabavleh
Projektchef, Riksbyggen

Senaste från BKS Konsulter

Aktuellt & Nyheter

Boverkets rapport om fel & brister

Boverket har i en färsk rapport kartlagt byggfel, skador och kvalitetsbrister vid nybyggnationer och renoveringar. Syftet med rapporten är att ge en saklig beskrivning av de fel, brister och skador som finns inom byggsektorn, och dess ekonomiska konsekvenser.

Läs mer

Vi hjälper dig med en kostnadsfri offert!

Vill du boka uppdrag, veta mer om våra tjänster eller ställa en fråga?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.
  • Hidden

Hej! Har du frågor eller önskar en kostnadsfri offert, ring oss på 08 400 200 70 eller fyll i kontaktformuläret så återkommer vi inom kort.

Mathias Eriksson
Besiktningsman
Kontakta oss