fbpx

Besiktning av badrum

Fuktskador, renoveringar, inventeringar.. vi besiktigar badrum åt bostadsrättsföreningar
Jag vill bli kontaktad

Boka tid eller få en kostnadsfri offert!

  • Hidden

Hej! Har du frågor eller önskar en kostnadsfri offert, ring oss på 08 400 200 70 eller fyll i kontaktformuläret så återkommer vi inom kort.

Mathias Eriksson
Besiktningsman
Kontakta oss

Besiktning av badrum åt bostadsrättsföreningar


Besiktning av badrum, kök och stambyten utgör ryggraden i vår verksamhet. Vi levererar besiktning åt bostadsrättsföreningar vid renovering, fuktskador, tvister och skadeförebyggande inventeringar.

Certifierade besiktningsmän

Vi är byggingenjörer anslutna till Svenska Byggingenjörers Riksförbund, certifierade av Sveriges forskningsinstitut RISE. Med över 30 års erfarenhet och flera tusen genomförda uppdrag i ryggen har vi just den kompetens och erfarenhet som er bostadsrättsförening behöver.

Specialister på besiktning av badrum

Certifierade besiktningsmän

SBR-anslutna byggingenjörer

Utbildade av Säker Vatten

Listade hos Byggkeramikrådet

Medlem i SBRs expertgrupp

Besiktning vid renovering, fuktskada, tvist..

Vi hjälper bostadsrättsföreningar med besiktning av badrum för alla behov. Vare sig det är fråga om renovering av badrum i medlemmars eller föreningens regi, fuktskador eller skadeförebyggande inventering så ser vi till att leverera rätt tjänst för era behov.

Badrumsbesiktning från 2.900 kr

Våra priser är marknadsledande bland certifierade besiktningsföretag. För de flesta uppdragen tillämpar vi fasta priser, utan överraskningar. Hör av dig för en kostnadsfri offert för ditt uppdrag, ring 08 400 200 70 eller lämna ditt telefonnummer så ringer vi strax tillbaka.

Lämna ditt nummer så ringer vi upp
Priser fr 2.900.-

Besiktning vid renovering?

Tätskiktsbesiktning, VVS-besiktning, slutbesiktning eller trestegsbesiktning. Här kan du läsa mer om våra olika tjänster för besiktning vid badrumsrenovering.

Läs mer
Priser fr 2.900 kr
Badrum fukt 3

Bekymrad över fukt?

Fuktmätning, fuktkontroll, fuktutredning eller skadebesiktning. Här kan du läsa mer om våra olika tjänster för besiktning för olika bekymmer med fukt i badrum.

Läs mer

Flest skador från VVS-installationer och tätskikt

Varje år sammanställs statistik från fuktskador i den så kallade vattenskaderapporten. Brister i VVS-installationer och tätskikt orsakar flest fuktskador i bostadsrättsföreningar. Det är alltså en klok idé att särskilt undersöka dessa delar i badrummet, vilket görs genom besiktning under pågående badrumsrenoveringen.

Krav på besiktning vid renovering av badrum

Det blir allt vanligare att föreningar ställer krav på besiktning vid badrumsrenovering. Bristfälliga badrumsrenoveringar leder förr eller senare till fuktskador. Bostadsrättsföreningen är som bekant ansvarig för fuktskador i fastigheten. Fastighetsförsäkringens självrisker är höga, ofta ett till två prisbasbelopp (47.300-94.600 kr) vilket medför höga kostnader för föreningen när väl olyckan knackar på dörren. Varje fuktskada som kan förebyggas är således en stor besparing, räknat i både i kronor och arbetsinsats.

Vi hjälper er att undvika skador

Besiktning av badrumsrenovering är den effektivaste förebyggande åtgärden  mot fuktskador, men det finns fler verktyg för föreningen att ta till. Hör av er till oss så berättar vi mer om hur föreningen kan arbeta skadeförebyggande mot fuktskador och andra besvär.

 

Så kan ni undvika fuktskador

Kontakta oss

Vad tycker våra kunder?

Jag skriver nästan aldrig rekommendationer, men efter att ha jobbat med Mathias på BKS Konsulter är det min plikt att göra det. Mathias kom med rekommendationer, var proaktiv och stöttande, både med protokoll, juridik, kontakter etc. Föredömligt noggrant, förklarande och coachande jämfört med tidigare besiktningsmän.

Gustaf Rössner
Bostadsrättsägare

Efter ett dåligt stambyte drabbades föreningen av flera vattenskador. Vi valde BKS Konsulter på rekommendation för både skadebesiktning och besiktning av efterföljande badrumsrenoveringar. Från och med nu besiktigar BKS Konsulter alla renoveringar av badrum och kök i föreningen. Avlastande och tryggt för styrelsen.

Mattias Bergström
Ledamot, BRF Fredriksberg

BKS Konsulter bistår oss med olika tekniska utredningar och besiktningar av badrum och VVS-installationer i våra fastigheter. Rapporterna vi får är alltid tydliga och lättlästa och hjälper oss att fatta rätt beslut om relevanta åtgärder för underhåll. BKS Konsulter är flexibla, har hög kompetens och stort engagemang i uppdragen.

Kourous Nabavleh
Projektchef, Riksbyggen

Senaste från BKS Konsulter

Aktuellt & Nyheter

Individuell mätning av värme och varmvatten

Ny lag för bostadsrättsföreningar

Från och med den första december ställs krav på individuell mätning och debitering av värme och varmvatten för vissa flerbostadshus.

Läs mer

Vi hjälper dig med en kostnadsfri offert!

Vill du boka uppdrag, veta mer om våra tjänster eller ställa en fråga?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.
  • Hidden

Hej! Har du frågor eller önskar en kostnadsfri offert, ring oss på 08 400 200 70 eller fyll i kontaktformuläret så återkommer vi inom kort.

Mathias Eriksson
Besiktningsman
Kontakta oss