fbpx

Rådgivning för bostadsrättsföreningar

Ansvar vid fuktskador, renoveringar, bärande väggar.. vi hjälper er att reda ut begreppen.
Jag vill bli kontaktad

Boka 30 minuter rådgivning med oss!

  • Hidden

Hej! Har du frågor eller önskar en kostnadsfri offert, ring oss på 08 400 200 70 eller fyll i kontaktformuläret så återkommer vi inom kort.

Mathias Eriksson
Besiktningsman
Kontakta oss

Rådgör med en besiktningsman


Att ingå i bostadsrättsföreningens styrelse är som bekant ett förtroendeuppdrag som inte alltid är enkelt. Styrelsen fattar beslut i byggnadstekniska frågor och förväntas ha kunskap om tillämpliga lagar. Mycket kan ni förvisso hitta gratis med några knapptryck på Google, men ibland är det klokt att konsultera en sakkunnig.

Vi hjälper bostadsrättsföreningar

Vem ansvarar för fuktskador, är det föreningen som ska bekosta den trasiga golvbrunnen, får medlemmen ta ner väggar, behöver föreningen upphandla renoveringar enligt ABT 06… frågorna vi får från bostadsrättsföreningar är många och ofta kluriga för styrelser att hantera utan stöd från sakkunnig.

30 minuter rådgivning, 590 kr

Skicka in era kontaktuppgifter och beskriv kort vad ärendet handlar om så bokar vi in en telefontid. Ingår det granskning av handlingar eller bilder så löser vi det också. Snabbt och enkelt på 30 minuter, för 590 kronor (exklusive moms).

Konsultera en besiktningsman

Kontakta oss

Besiktningar, projektledning, stöd vid upphandling…

Bostadsrättsföreningar är våra viktigaste kunder. Med många års erfarenhet i bagaget kan vi som är certifierade besiktningsmän och byggingenjörer vara till stor nytta styrelsen i en lång rad situationer.

Ramavtal, utbildningar & rådgivning

Vi erbjuder ramavtal till bostadsrättsföreningar för besiktningar av renoveringar och fuktskador. Vi håller utbildningar för styrelser i byggnadstekniska frågor, stadgar och ordningsregler relaterade till ansvarsfördelning samt rutiner vid renoveringar i föreningens såväl som medlemmars regi.

Kontakta oss för ett inledande samtal

Vi ger er koll på läget!

Vår idé är att underlätta för bostadsrättsföreningars styrelser genom att tillhandahålla lättillgängliga tjänster för besiktning, projektledning och oberoende rådgivning för fastighetsrelaterade frågor.

Vi hjälper dig med en kostnadsfri offert!

Vill du boka uppdrag, veta mer om våra tjänster eller ställa en fråga?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.
  • Hidden

Hej! Har du frågor eller önskar en kostnadsfri offert, ring oss på 08 400 200 70 eller fyll i kontaktformuläret så återkommer vi inom kort.

Mathias Eriksson
Besiktningsman
Kontakta oss