fbpx

Försäkringsbolag

Vi utför branschens bästa skadeutredningar
Jag vill bli kontaktad

Boka tid eller få en kostnadsfri offert!

  • Hidden

Hej! Har du frågor eller önskar en kostnadsfri offert, ring oss på 08 400 200 70 eller fyll i kontaktformuläret så återkommer vi inom kort.

Mathias Eriksson
Besiktningsman
Kontakta oss

Specialister för fuktrelaterade skadeutredningar


BKS Konsulter är specialister på fördjupade tekniska utredningar av våtrum och VVS-installationer i boendemiljö. Vi är certifierade besiktningsmän och byggingenjörer medlemmar i SBRs expertgrupp för entreprenadbesiknting, särskilt utbildade av branschorganisationerna BRiF, Säker Vatten och Byggkeramikrådet.

Gedigen erfarenhet av tekniska utredningar

Vi har flerårig erfarenhet av tekniska utredningar av såväl fuktskador som entreprenadfel, frekvent anlitade som sakkunniga vid köp- & entreprenadrättsliga tvister. I kraft av vårt kunnande inom entreprenadbesiktning och tekniska utredningar utför vi branschens bästa skadebesiktningar, som med hög träffsäkerhet definierar skador och dess bakomliggande orsaker.

Kvalitativa utlåtanden för effektiva skaderegleringar

Våra kvalitativa och objektiva utlåtanden ger bättre förutsättningar för riktiga och rättvisa skaderegleringar. Inte minst angeläget för försäkringsbolag i de fall en skada helt eller delvis ska undantas från försäkringsskydd. Exempelvis på grundval av brister i utförandet. Gedigna och välskrivna rapporter underlättar dessutom processhanteringen vid regressförfaranden.

Rapporter BKS Konsulter AB
Våra rapporter är både informativa och lättlästa.

Fördela kostnader på rätt försäkringsgrupp

Lejonparten av alla fuktskador i bostäder orsakas som bekant av bristfälligt utförda arbeten. Genom att ta skadeutredningen ett par steg längre, med väldefinierade skadeorsaker, ger vi bättre förutsättningar för regresser. På så vis kan kostnader i större utsträckning fördelas på rätt försäkringsgrupp, till förmån för rättvisare premier.


Vi är inte som dom andra…

Vi är byggingenjörer och certifierade besiktningsmän som med lång erfarenhet, djup teknisk kompetens och brett kontaktnät inom branschen kan leverera skadebesiktningar och tekniska utredningar av absolut högsta kvalité!

Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan, hur vi arbetar och vilket värde ni kan uppnå!

Låt oss berätta mer

Kontakta oss

Aktuellt & Nyheter

Branschregler för badrum & våtrum

Samordnade branschregler 2021

Just nu pågår arbetet med att samordna branschreglerna från GVK, BKR och Säker Vatten. Ambitionen är att dessa tre branschorganisationer ska lanseras harmoniserade branschregler samtidigt i början av 2021.

Läs mer

Vi hjälper dig med en kostnadsfri offert!

Vill du boka uppdrag, veta mer om våra tjänster eller ställa en fråga?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.
  • Hidden

Hej! Har du frågor eller önskar en kostnadsfri offert, ring oss på 08 400 200 70 eller fyll i kontaktformuläret så återkommer vi inom kort.

Mathias Eriksson
Besiktningsman
Kontakta oss