fbpx

Rådgivning

Anbud, avtal, byggnadstekniska utmaningar, reklamationer, fel.. vi hjälper dig att reda ut begreppen.
Jag vill bli kontaktad

Boka 30 minuter rådgivning med oss!

  • Hidden

Hej! Har du frågor eller önskar en kostnadsfri offert, ring oss på 08 400 200 70 eller fyll i kontaktformuläret så återkommer vi inom kort.

Mathias Eriksson
Besiktningsman
Kontakta oss

Konsultera en besiktningsman


Mycket går att hitta helt gratis med hjälp av Google, men ibland vill du ställa dina frågor till en sakkunnig. Vi är certifierade besiktningsmän och byggingenjörer som inte kan allt. Dock kan vi en hel del om bland annat:

Upphandling av hantverkartjänster

Entreprenad- & köprättsliga tvister

Renovering av badrum och kök

 Bygg- och branschregler

Bostadsrätter och fuktskador

 

30 minuter rådgivning, 590 kr

Superenkelt, fyll i kontaktformuläret och beskriv kort vad du behöver hjälp med så bokar vi in en telefontid. Behöver du hjälp att granska handlingar eller bilder så löser vi det också. Snabbt och smidigt, för 590 kronor.

Konsultera en besiktningsman

Kontakta oss

Hjälp att jämföra offerter och skriva avtal?

Det är inte alla gånger enkelt att utan särskild kunskap tillgodogöra sig hantverkarens offert och förstå vad som ingår respektive saknas. Vi hjälper dig att gå igenom anbud, förklarar skillnader och påpekar fallgropar. Du kan dessutom få kloka råd inför avtalsskrivningen. Prova, vi tror att det kan vara till nytta för dig.

Oeniga om kvalitén i renoveringen?

Det är skillnad på fult och fel, men var går egentligen gränsen? Finns det regler för sånt, och hur brukar liknande frågor avgöras i domstol? Är du tvungen att betala fakturan trots att du inte är nöjd, och stämmer det verkligen att man får räkna med lite fel när det renoveras?

Är det verkligen så man bygger ett badrum?

Har du börjat ana ugglor i mossen mitt under renoveringen av badrummet eller köket. Besiktning är högst troligt ditt klokaste val i det läget, men kanske vill du först få en snabb avstämning. Om rådgivningen skulle mynna ut i en besiktning så bjuder vi på kostnaden, för rådgivningen alltså.

Vi ger dig koll på läget!

Vi har en enkel idé om att bidra med kunskap som relaterar till bostads- och byggnadstekniska frågor åt privatpersoner som renoverar, bygger nytt eller köper bostadsrätt. Har du en klurig fråga hjälper vi dig gärna att få koll på läget.

30 min rådgivning, 590 kr

Hör av dig så bokar vi en tid!

Hjälp att tolka besiktningsutlåtande?

Vad betyder egentligen “Annan verifierad lösning..” eller annan knepig formulering som besiktningsmannen noterat i utlåtandet. Vi förklarar och besvarar dina frågor kring tekniska termer i exempelvis ett besiktningsutlåtande, så att du får förutsättningar att fatta välgrundade beslut vid exempelvis renovering eller tvist.

Tips, frågor och svar

Du kan hitta en del kloka tips, information och svar på vanliga frågor här på webbplatsen. Spana in sidorna under menyn “Tips & Info”. Följ oss gärna på Instagram där vi postar inlägg från vår vardag som besiktningsmän.

Senaste från BKS Konsulter

Aktuellt & Nyheter

Badrumsbesiktning vid renovering, fr 2.900 kr

Vi är specialister på badrumsbesiktning vid renovering. Anlita en besiktningsman som är utbildad av, och listad hos branschorganisationerna Byggkeramikrådet och Säker Vatten.

Läs mer

Vi hjälper dig med en kostnadsfri offert!

Vill du boka uppdrag, veta mer om våra tjänster eller ställa en fråga?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.
  • Hidden

Hej! Har du frågor eller önskar en kostnadsfri offert, ring oss på 08 400 200 70 eller fyll i kontaktformuläret så återkommer vi inom kort.

Mathias Eriksson
Besiktningsman
Kontakta oss