fbpx

Kundomdömen på nätet svåra att lita på

Kundomdömen svåra att lita på

Allt fler privatpersoner och företag läser kundomdömen på nätet innan de anlitar ett företag. Frågan är om det går att lita på vad som skrivs om företag på webbsajter som samlar kundomdömen.

Konsumentverkets undersökning visar stora brister

Konsumentverket har undersökt 223 webbsajter som redovisar kundomdömen, resultatet av undersökningen är nedslående. Över hälften av de undersökta sajterna har kundomdömen som kan strida mot EU-rätten.

Fejkade betyg och betalda omdömen

Att det förekommer fejkade omdömen kommer antagligen inte som en överraskning för någon. Trots det är kundomdömen en viktig beslutsfaktor för många i valet av entreprenör inför en renovering. Konsumentverkets undersökning visar att det finns anledning till försiktighet – låt inte kundomdömen på nätet avgöra ditt val.

Prata med kunder, som förr i tiden

Renoveringar av badrum, kök och andra delar av bostaden är ofta investeringar på flera hundra tusen kronor. Att välja rätt entreprenör kan vara skillnaden mellan flopp och succé. Som komplement till kundomdömen på nätet kan det vara klokt att prata med åtminstone ett par kunder som anlitat företaget under de senaste månaderna. Men, risken är förstås att det inte är en riktig kund du får prata med..

25 tips för en smidigare badrumsrenovering

Det är mödan värt att lägga krut på förberedelserna inför en större renovering. Vi har skrivit en lista med kloka åtgärder som minskar risken för huvudvärk vid renoveringen.

Låt oss hjälpa dig!

Kontakta oss

Vad tycker våra kunder?

Jag skriver nästan aldrig rekommendationer, men efter att ha jobbat med Mathias på BKS Konsulter är det min plikt att göra det. Mathias kom med rekommendationer, var proaktiv och stöttande, både med protokoll, juridik, kontakter etc. Föredömligt noggrant, förklarande och coachande jämfört med tidigare besiktningsmän.

Gustaf Rössner
Bostadsrättsägare

Efter ett dåligt stambyte drabbades föreningen av flera vattenskador. Vi valde BKS Konsulter på rekommendation för både skadebesiktning och besiktning av efterföljande badrumsrenoveringar. Från och med nu besiktigar BKS Konsulter alla renoveringar av badrum och kök i föreningen. Avlastande och tryggt för styrelsen.

Mattias Bergström
Ledamot, BRF Fredriksberg

BKS Konsulter bistår oss med olika tekniska utredningar och besiktningar av badrum och VVS-installationer i våra fastigheter. Rapporterna vi får är alltid tydliga och lättlästa och hjälper oss att fatta rätt beslut om relevanta åtgärder för underhåll. BKS Konsulter är flexibla, har hög kompetens och stort engagemang i uppdragen.

Kourous Nabavleh
Projektchef, Riksbyggen

Senaste från BKS Konsulter

Aktuellt & Nyheter

Tätskikt i badrum

Funktionsprovning av tätskikt i badrum

Sveriges forskningsinstitut (RISE) har de senaste 12 åren utfört funktionsprovning av marknadens vanligast förekommande tätskikt i badrum. Resultatet från 2022 års test är något bättre än tidigare år, trots att hela 10 av 19 tätskikt inte klarade att hålla tätt.

Läs mer

Vi hjälper dig med en kostnadsfri offert!

Vill du boka uppdrag, veta mer om våra tjänster eller ställa en fråga?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.
  • Hidden

Hej! Har du frågor eller önskar en kostnadsfri offert, ring oss på 08 400 200 70 eller fyll i kontaktformuläret så återkommer vi inom kort.

Mathias Eriksson
Besiktningsman
Kontakta oss