fbpx

Dolda fel i badrum

Kvalificerade byggnadstekniska utredningar för tvister och reklamationer
Jag vill bli kontaktad

Boka tid eller få en kostnadsfri offert!

  • Hidden

Hej! Har du frågor eller önskar en kostnadsfri offert, ring oss på 08 400 200 70 eller fyll i kontaktformuläret så återkommer vi inom kort.

Mathias Eriksson
Besiktningsman
Kontakta oss

Reklamation eller tvist om dolda fel i badrum?


När du behöver ett kvalificerat utlåtande över dolda fel och brister i badrum är BKS Konsulter ditt självklara val av leverantör. Vi är byggingenjörer och besiktningsmän med stort tekniskt kunnande just inom badrum och VVS med många års erfarenhet av tekniska utredningar.

Entreprenad- eller köprättslig tvist?

Vi bistår med utredningar såväl vid entreprenadrättsliga som köprättsliga reklamationer och tvister. För den delen även vid tvister i försäkringsärenden. Helt enkelt i de situationer där det är angeläget att klarlägga huruvida fel föreligger eller ej, och vad fel består i.

Överbesiktningar enligt ABS -18

Må hända inte lika vanligt förekommande men väl värt att nämnas, vi utför även överbesiktningar enligt ABS -18 (småhusentreprenader) där parterna inte kan enas om fel noterade vid slutbesiktning.

Sakkunniga vid tvist i domstol

Om tvisten går hela vägen till domstol har vi god erfarenhet att delta som sakkunniga vittnen vid huvudförhandling.

Fokus på tydlighet

Där meningarna går isär är det viktigt att vara både tydlig och övertygande. Vi sätter stort värde på att formulera våra utlåtanden på ett sätt som lätt kan förstås och som tydligt underbygger våra bedömningar.

Hur kan vi bäst hjälpa dig?

Hör av dig och berätta om din situation. Du når oss på 08 400 200 70 eller via vårt kontaktformulär.

Berätta om ditt kluriga ärende

Kontakta oss

Med eller utan förstörande ingrepp

Vid många av våra uppdrag krävs mer än blott en okulär kontroll. Vi går på djupet, bokstavligt talat, och demonterar badrum bit för bit när uppdraget så kräver.

I samarbete med skickliga jurister

Har du inte redan allierat dig med ett juridiskt ombud kan vi leda dig i rätt riktning. Vi samarbetar med advokater och jurister som precis som vi har hög grad av specialisering.

Dolda fel i badrum
Utredning av dolda fel i badrum renoverat 2019

Vanligt med dolda fel i badrum

Ett vanligt förekommande uppdrag för oss är att utreda fel i bostadsrätt vid överlåtelse. Badrummet är bostadsrättens dyraste rum, varför blickarna ofta riktas dit när det talas om dolda fel och reklamationer. De flesta uppdragen utförs utan förstörande ingrepp. Det blir dock allt vanligare med kompletterande undersökningar på grund av det nya rättsläget för köprättsliga fel vid bostadsrättsaffärer.

Vi ger dig koll på läget!

Utöver den tydliga rapporten med förklarande text och bilder får du även svar på dina frågor om fuktskador, badrumsrenovering och konkreta tips om nästa steg framåt.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Hör av dig så får du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med utredning dolda fel i badrum, och vad det kostar. Skriv in ditt telefonnummer så ringer vi upp så snart vi får en stund över.

Lämna ditt nummer så ringer vi strax tillbaka

Vad tycker våra kunder?

Jag skriver nästan aldrig rekommendationer, men efter att ha jobbat med Mathias på BKS Konsulter är det min plikt att göra det. Mathias kom med rekommendationer, var proaktiv och stöttande, både med protokoll, juridik, kontakter etc. Föredömligt noggrant, förklarande och coachande jämfört med tidigare besiktningsmän.

Gustaf Rössner
Bostadsrättsägare

Efter ett dåligt stambyte drabbades föreningen av flera vattenskador. Vi valde BKS Konsulter på rekommendation för både skadebesiktning och besiktning av efterföljande badrumsrenoveringar. Från och med nu besiktigar BKS Konsulter alla renoveringar av badrum och kök i föreningen. Avlastande och tryggt för styrelsen.

Mattias Bergström
Ledamot, BRF Fredriksberg

BKS Konsulter bistår oss med olika tekniska utredningar och besiktningar av badrum och VVS-installationer i våra fastigheter. Rapporterna vi får är alltid tydliga och lättlästa och hjälper oss att fatta rätt beslut om relevanta åtgärder för underhåll. BKS Konsulter är flexibla, har hög kompetens och stort engagemang i uppdragen.

Kourous Nabavleh
Projektchef, Riksbyggen

Aktuellt & Nyheter

Dolda fel i badrum

Dolda fel i bostadsrätt kan kosta skjortan

Ett vanligt uppdrag för oss är besiktning av badrum i bostadsrätt efter en försäljning. Dolda fel i bostadsrätt är vanligt förekommande och leder ofta till kostsamma reklamationer. Som här, där fel vid golvbrunnen kostade säljaren 488.000 kronor.

Läs mer

Vi hjälper dig med en kostnadsfri offert!

Vill du boka uppdrag, veta mer om våra tjänster eller ställa en fråga?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.
  • Hidden

Hej! Har du frågor eller önskar en kostnadsfri offert, ring oss på 08 400 200 70 eller fyll i kontaktformuläret så återkommer vi inom kort.

Mathias Eriksson
Besiktningsman
Kontakta oss