fbpx

Besiktningsman i Stockholm

Certifierad besiktningsman för ditt byggprojekt
Jag vill bli kontaktad

Boka tid eller få en kostnadsfri offert!

  • Hidden

Hej! Har du frågor eller önskar en kostnadsfri offert, ring oss på 08 400 200 70 eller fyll i kontaktformuläret så återkommer vi inom kort.

Mathias Eriksson
Besiktningsman
Kontakta oss

Certifierad besiktningsman i Stockholm


Söker du en certifierad besiktningsman i Stockholm för ditt byggprojekt så har du hittat helt rätt. Vi är ett oberoende konsultföretag som erbjuder bygg- och fastighetsrelaterade besiktningstjänster för breda behov.

Privatpersoner & bostadsrättsföreningar

Våra främsta kunder är privatpersoner och bostadsrättsföreningar, men även försäkringsbolag, jurister, tekniska förvaltare med flera anlitar oss för besiktning, projektledning och olika sakkunniguppdrag.

Specialiserade på badrum, kök och stambyten

Besiktning av badrum, kök och stambyten är kärnan i vår verksamhet. Med många års erfarenhet i ryggen från besiktning, projektledning och skadeutredning är branschledande inom dessa tekniskt utmanande områden.

Vi är utbildade av, och listade hos branschorganisationerna Byggkeramikrådet och Säker Vatten.

Läs om våra tjänster för badrum

Badrumsbesiktning

Besiktningsman i Stockholm vid tillbyggnad och renovering av hus och bostadsrätt

Vi erbjuder både besiktning och projektledning av tillbyggnader och renoveringar av hus och bostadsrätter. Unikt för BKS Konsulter är vårt stora engagemang i våra kunders projekt.

Kontakta en besiktningsman i Stockholm

Branschens nöjdaste kunder

Vi är stolta över att ha branschens nöjdaste kunder, med högsta betyg på bland annat Reco och Google. Bakom våra höga betyg ligger hårt slit och en start vilja att skapa värde och trygghet till våra kunder i deras viktiga projekt.

Besiktningsman i Stockholm skärgård

Renoveringar och tillbyggnader av fritidshus i Skärgården har ökat dramatiskt under de senaste åren. Vi vill vara med på tåget genom att hjälpa fastighetsägare att värdesäkra sina skärgårdsprojekt. Söker du en besiktningsman i Stockholm mellersta eller norra skärgård är vi helt rätt partner.

Certifierade och SBR-anslutna besiktningsmän

BKS Konsulter är byggingenjörer och besiktningsmän som är certifierade av Sveriges Forskningsinstitut (RISE), anslutna till Svenska Byggingenjörers Riksförbund (SBR), medlemmar i SBR´s expertgrupp för entreprenadbesiktning. Dessutom är vi särskilt utbildade för besiktning av branschorganisationerna BRIF, Byggkeramikrådet och Säker Vatten.

Besiktningsman Stockholm 4

Din besiktningsman i Stockholm

 Certifierade besiktningsmän

SBR-anslutna byggingenjörer

Medlem i SBRs expertgrupp för entreprenadbesiktning

 Specialister på våtrum, kök & VVS

Konkurrenskraftiga priser

Våra priser är mycket konkurrenskraftiga i jämförelse med andra certifierade besiktningsföretag. Vi lämnar som regel fasta priser för de flesta av våra uppdrag. Kontakta oss och berätta om ditt projekt, så får du ett kostnadsförslag anpassat till dina förutsättningar.

Bli en av BKS Konsulters nöjda kunder

Du sökte efter en besiktningsman i Stockholm och hittade fram till oss på BKS Konsulter. Nu återstår bara för att kontakta oss – vi står redo att rycka ut och hjälpa dig i ditt projekt!

Hör av dig för en kostnadsfri offert

Kontakta oss

Vad tycker våra kunder?

Jag skriver nästan aldrig rekommendationer, men efter att ha jobbat med Mathias på BKS Konsulter är det min plikt att göra det. Mathias kom med rekommendationer, var proaktiv och stöttande, både med protokoll, juridik, kontakter etc. Föredömligt noggrant, förklarande och coachande jämfört med tidigare besiktningsmän.

Gustaf Rössner
Bostadsrättsägare

Efter ett dåligt stambyte drabbades föreningen av flera vattenskador. Vi valde BKS Konsulter på rekommendation för både skadebesiktning och besiktning av efterföljande badrumsrenoveringar. Från och med nu besiktigar BKS Konsulter alla renoveringar av badrum och kök i föreningen. Avlastande och tryggt för styrelsen.

Mattias Bergström
Ledamot, BRF Fredriksberg

BKS Konsulter bistår oss med olika tekniska utredningar och besiktningar av badrum och VVS-installationer i våra fastigheter. Rapporterna vi får är alltid tydliga och lättlästa och hjälper oss att fatta rätt beslut om relevanta åtgärder för underhåll. BKS Konsulter är flexibla, har hög kompetens och stort engagemang i uppdragen.

Kourous Nabavleh
Projektchef, Riksbyggen

Aktuellt & Nyheter

Byggboom i Stockholms Skärgård

Besiktningsman i Stockholms skärgård

Många tråkiga associationer kan knytas till Covid -19, men där syns även positiva effekter. Privatpersoner har investerar som aldrig tidigare i sina hem och sommarhus. Det märks inte minst i Stockholms skärgård, där hammarslagen ekar tätt mellan öarna.

Läs mer

Vi hjälper dig med en kostnadsfri offert!

Vill du boka uppdrag, veta mer om våra tjänster eller ställa en fråga?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.
  • Hidden

Hej! Har du frågor eller önskar en kostnadsfri offert, ring oss på 08 400 200 70 eller fyll i kontaktformuläret så återkommer vi inom kort.

Mathias Eriksson
Besiktningsman
Kontakta oss