fbpx

Vad är priset på en badrumsbesiktning?

Vi tillämpar som regel fast pris på badrumsbesiktning, tryggt och utan överraskningar för våra kunder. Dessutom är våra priser  marknadsledande bland certifierade besiktningsföretag. Dock ska tydligt sägas, att lägsta pris inte bör stå i fokus vid valet av besiktningsman för din badrumsrenovering. Snarare är det värdet av besiktningen som är relevant. Låt oss återkomma till den saken…

Pris på badrumsbesiktning, från 2.900 kr

Det finns ett antal faktorer som påverkar pris på badrumsbesiktning. Besiktning vid en badrumsrenovering kan ske i olika faser av renoveringen, där VVS, tätskikt och slutbesiktning är tre vedertagna sådana faser. Besiktningar som utförs under pågående arbete benämns förbesiktning, och syftar till att säkerställa delar av utförandet som senare döljs bakom golv, väggar och tak. Förbesiktningar av VVS och tätskikt kostar från 2.900 kronor, medan slutbesiktning kostar från 4.500 kronor.

Från oss får du alltid en kostnadsfri offert så att du på förhand vet priset för just din badrumsbesiktning. Klicka på länken och fyll i formuläret så har du snart ett pris i handen!

Få en kostnadsfri offert
Pris på besiktning av badrum?
Storleken har betydelse, vart fall för priset på badrumsbesiktning.

Värdet av en badrumsbesiktning?

Priser på badrumsbesiktning är enkla att jämföra, men visst är det ändå besiktningens värde som är mest relevant. Badrum är tekniskt utmanande med snåriga och omfattande regelverk för bland annat VVS, tätskikt, målning, ventilation, el och bygg. Värdet av besiktningen genereras helt och allena av besiktningsmannens kunskap och färdighet. Med fördel söker du därför efter en välrenommerad besiktningsman som är är särskilt inriktad och kunnig inom just badrum. Hos oss på BKS Konsulter utgör badrumsbesiktningar den solida ryggraden i vår verksamhet, det är här vi presterar som allra bäst. För din trygghet är vi anslutna till Svenska Byggingenjörers Riksförbund (SBR) och tredjepartscertifierade för besiktning genom RISE.

Tips inför din badrumsrenovering

Har du inte kommit till skott med badrumsrenoveringen än rekommenderar vi att du läser ett gäng handfasta tips på hur du slipper huvudvärk under och efter renoveringen.

Vi hjälper dig med en kostnadsfri offert!

Vill du boka uppdrag, veta mer om våra tjänster eller ställa en fråga?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.
  • Hidden

Hej! Har du frågor eller önskar en kostnadsfri offert, ring oss på 08 400 200 70 eller fyll i kontaktformuläret så återkommer vi inom kort.

Mathias Eriksson
Besiktningsman
Kontakta oss