fbpx

Slutbesiktning badrum

Värdesäkra din investering genom slutbesiktning av badrumsrenoveringen
Jag vill bli kontaktad

Boka en slutbesiktning av ditt badrum

 • Hidden

Hej! Har du frågor eller önskar en kostnadsfri offert, ring oss på 08 400 200 70 eller fyll i kontaktformuläret så återkommer vi inom kort.

Mathias Eriksson
Besiktningsman
Kontakta oss

Slutbesiktning av badrum vid renovering


Vi är certifierade besiktningsmän och byggingenjörer som är specialiserade på just slutbesiktning av badrum vid renovering. Från oss får du en kvalificerad besiktning som synar ditt badrum i sömmarna, tryggt och enkelt.

Slutbesiktning före slutbetalning

Genom en oberoende slutbesiktning av ditt badrum säkerställer du att arbetet är fackmässigt utfört och rätt dokumenterat. Fel som upptäcks vid slutbesiktningen ska avhjälpas innan dess att du erlägger den sista betalningen. Slutbesiktning av badrum är din bästa åtgärd för undvika tråkiga överraskningar i efterhand.

Tre av fyra badrum underkänns

Statistiken är tyvärr dyster, fler än tre av fyra badrum blir inte godkända vid slutbesiktning. Vanligast är fel i golvlutning, plattsättning, golvbrunn, VVS-installationer och felaktigt upprättad dokumentation. Om badrummet underkänns vid besiktningen har entreprenören ansvar att åtgärda fel innan betalning sker.

Slutbesiktning av badrum fr 4.500 kr

Vi besiktigar allt från stockholmsdusch till badhus, alltid till fast pris utan överraskningar. Våra priser är dessutom marknadsledande bland certifierade besiktningsföretag. Ring oss direkt – 08 400 200 70 eller skicka dina kontaktuppgifter för en direkt prisuppgift och leveranstid

Boka en slutbesiktning av ditt badrum

Kontakta oss

Därför väljer du BKS Konsulter

Viktigt är förstås att besiktningsmannen har rätt formell kompetens, det är trots allt kunskap och erfarenhet du betalar för. Vår kunskap är validerad av Sveriges Forskningsinstitut, RISE. Vi är specialister på badrumsbesiktning och har flera tusen uppdrag i ryggen. Vi är dessutom kommunikativa och serviceinriktade, måna om att leverera nytta för pengarna. Och på tal om pengar, vi har branschens bästa priser för slutbesiktning av badrum utförda av certifierade besiktningsmän.

Alltid informativa och tydliga utlåtanden

Du får alltid en muntlig genomgång av resultatet från besiktningen på plats. Vi besvarar dina frågor vid slutbesiktningen och lämnar över ett tydligt skriftligt utlåtande inklusive fotodokumentation.

besiktning badrum genomgång

Proffs på slutbesiktning av badrum

SBR-anslutna Byggingenjörer

Certifierade besiktningsmän

Rekommenderade av Säker Vatten och BKR

Medlem i SBR:s expertgrupp 

Branschledande priser

Nyss påbörjat badrumsrenovering?

Har du ännu inte kommit igång med renoveringen eller precis påbörjat? I så fall passar vi på att slå ett slag för trestegsbesiktning, där vi utför besiktning under arbetets gång av bland annat el- & VVS-installationer, tätskikt och golvlutning. Genom tidiga besiktningar förebygger vi fel och senare misstag.

Beställ en slutbesiktning av ditt badrum idag!

Ring till oss på 08 400 200 70 eller fyll i kontaktformuläret så hör vi snart av oss med en kostnadsfri offert och leveranstid för din besiktning.

Få pris på slutbesiktning av badrum

Kontakta oss

Vanliga frågor - slutbesiktning av badrum

 • Vad kostar en slutbesiktning?

  Priset beror på renoveringens omfattning, från 3.900 kronor och uppåt. Du får alltid ett fast pris innan du bokar besiktningen, utan överraskningar. Hör av dig för en kostnadsfri offert.

 • Hur snabbt kan ni komma?

  Vi kan som regel leverera en slutbesiktning inom en vecka, i brådskande fall med kortare varsel än så. Skicka en fråga så får du veta både pris och leveranstid.

 • När ska slutbesiktning av badrum göras?

  En slutbesiktning av badrum ska ske i nära anslutning till badrumsrenoveringens färdigställande, innan dess att sista betalningen erläggs. Har det gått en tid sedan badrummet färdigställdes kan istället en så kallad särskild besiktning eller statusbesiktning göras för att kontrollera badrummet.

 • Måste hantverkaren följa besiktningsutlåtandet?

  Förutsatt att besiktningsmannen har utfört slutbesiktningen på rätt sätt så är svaret ja, entreprenören måste avhjälpa fel som noterats i utlåtandet. Det är dock viktigt att bedömningarna blir riktiga, varför det är klokt att anlita en certifierad besiktningsman med särskilda kunskaper just för badrum. Som säkerhet håller du inne på sista betalningen, om hantverkaren inte åtgärdar felen får du anlita någon annan att färdigställa med det kvarhållna beloppet.

 • Behöver jag verkligen göra en slutbesiktning?

  Det enkla svaret är JA! Du har just spenderat långt över 100.000 kronor på bostadens mest tekniskt utmanande rum, där hälften av alla fuktskador inträffar. Tre av fyra badrum som vi besiktigar blir underkända, vill du chansa att ditt badrum är ett av fyra? Slutbesiktning av ditt badrum är en värdesäkring av din investering.

Senaste från BKS Konsulter

Aktuellt & Nyheter

Stans dyraste badrum?

Här om dagen besiktigade vi ett badrum på Östermalm som kostade över en miljon kronor att bygga. Samtalet på eftermiddagsfikat kom att handla om vilket det dyraste badrummet i stan kunde vara...

Läs mer

Vi hjälper dig med en kostnadsfri offert!

Vill du boka uppdrag, veta mer om våra tjänster eller ställa en fråga?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.
 • Hidden

Hej! Har du frågor eller önskar en kostnadsfri offert, ring oss på 08 400 200 70 eller fyll i kontaktformuläret så återkommer vi inom kort.

Mathias Eriksson
Besiktningsman
Kontakta oss